Αν ψάχνεις ένα τρόπο να απαλλαγείς από τις βαθιές ρυτίδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης στο πρόσωπο χωρίς να καταφύγεις σε βελόνες, ακριβά μηχανήματα και επεμβατικές τεχνικές:

τότε το PRX T33 είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Πρόκειται για ένα μη ενέσιμο σκεύασμα peeling που προάγει τη βιοδιέγερση και τη βιοαναζωογόνηση του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα.

Η παντεταρισμένη φόρμουλα PRX T33 αναπτύχθηκε μετά από έρευνα χρόνων και διαθέτει την πιστοποίηση CE, προσφέροντας μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση που διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και φροντίζει το θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Ποια οφέλη προσφέρει το peeling βιο διέγερσης στην επιδερμίδα;

Η εφαρμογή του PRX T33 προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα στην επιδερμίδα, όπως ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη. Παράλληλα, προσφέρει άμεση και ορατή λείανση των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση των ουλών και των ραγάδων και μειώνει τους διεσταλμένους πόρους. Φημίζεται ακόμη για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες αλλά και την ικανότητά του να ομαλοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας.

Πότε μπορεί να εφαρμοστεί το PRX T33 peeling;

Η εφαρμογή του συγκεκριμένου σκευάσματος δεν προκαλεί φωτοευαισθησία ή αποφλοίωση, γεγονός που μας επιτρέπει να το εφαρμόζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών, χωρίς προβλήματα και με την προϋπόθεση της επιμελούς αντηλιακής προστασίας.

Η εφαρμογή του peeling βιο διέγερσης PRX T33 θα πρέπει να γίνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που εγγυώνται υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Η Μαρία Τσικελούδη είναι εξειδικευμένη δερματολόγος με εμπειρία στη διενέργεια του συγκεκριμένου peeling.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό προκειμένου να μάθεις περισσότερα για το peeling και να χαρείς το καλοκαίρι πιο λαμπερή και αναζωογονημένη από ποτέ.