Μετά από τις ατελείωτες ώρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού, το δέρμα σου χρειάζεται μια έξτρα δόση περιποίησης προκειμένου να ανακτήσει τη ζωντάνια του και να υποδεχτεί το φθινόπωρο πιο λαμπερό και ενυδατωμένο.

Πώς μπορείς λοιπόν να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές;

Οι παρακάτω θεραπείες δέρματος στοχεύουν στον καθαρισμό, την ενυδάτωση και τη βελτίωση του τόνου, της υφής και της ποιότητας της επιδερμίδας σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές:

Fractional laser CO2

Η θεραπεία με fractional laser CO2 βοηθά στην ανάπλαση και τη σύσφιξη του δέρματος για μια πιο ζωντανή και νεανική όψη.

Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος

Η μεσοθεραπεία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και άμεση λάμψη, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της ξηρότητας του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Υδροδερμοαπόξεση

Η υδροδερμοαπόξεση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια λιπαρότητας και σμήγματος που έχει συσσωρευτεί στο δέρμα μετά τις διακοπές, συμβάλλοντας σε ένα πιο λείο και καθαρό πρόσωπο.

Peeling

Τα peeling αποτελούν μια από τις πιο κλασικές και άκρως αποτελεσματικές θεραπείες που ενισχύουν την επιδερμίδα με τα αναζωογονητικά συστατικά τους και προσφέρουν μια πιο φρέσκια και λαμπερή εικόνα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μετά το καλοκαίρι το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Αυτές οι θεραπείες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι ώστε να το βοηθήσεις να επιταχύνει τη διαδικασία και να αποκτήσει επιπλέον σφριγηλότητα και ανανεωμένη όψη.

Η δερματολόγος Μαρία Τσικελούδη διενεργεί όλες τις παραπάνω θεραπείες σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο και με υλικά υψηλής ποιότητας για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό, βρες τη θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και δώσε στο ταλαιπωρημένο σου δέρμα τη ζωντάνια και τη λάμψη που του λείπει.